top of page

Грибний соус

Вам знадобиться :

Печериці
500 г
Рослинна олія
40 мл
Цибуля ріпчаста ( 100г )
1 шт.
Вершкове масло
25 г
Борошно пшеничне
20 г
Сіль
½ ч.л.
Сметана
200 г

Інгредієнти 1 - го етапу :

Печериці
500 г
Рослинна олія
40 мл
Цибуля ріпчаста ( 100г )
1 шт.

Спочатку потрібно трохи обсмажити тонко нарізану цибулю , а потім додати туди шматочки печериць . Думаю , їх можна замінити вешенками або лісовими грибами .

Інгредієнти 2 - го етапу :

Вершкове масло
25 г
Борошно пшеничне
20 г

Столову ложку борошна прогріти в іншій сковороді разом зі столовою ложкою олії , не допускаючи зміни забарвлення

Інгредієнти 3 - го етапу :

Сіль
½ ч.л.

У гриби покласти обсмажену муку , посолити . Якщо буде зовсім сухо ( а це залежить від грибів ) , то можна додати трохи окропу і продовжувати готувати на невеликому вогні при постійному помішуванні .

Інгредієнти 4 - го етапу :

Сметана
200 г

Через пару хвилин додаємо сметану , перемішуємо і доводимо до кипіння . Все , соус можна подавати!

bottom of page