top of page
1/1
Вам знадобиться :
Печериці
500 г
Рослинна олія
40 мл
Цибуля ріпчаста ( 100г )
1 шт.
Вершкове масло
25 г
Борошно пшеничне
20 г
Сіль
½ ч.л.
Сметана
200 г
Інгредієнти 1 - го етапу :
Печериці
500 г
Рослинна олія
40 мл
Цибуля ріпчаста ( 100г )
1 шт.
Спочатку потрібно трохи обсмажити тонко нарізану цибулю , а потім додати туди шматочки печериць . Думаю , їх можна замінити вешенками або лісовими грибами .
Інгредієнти 2 - го етапу :
Вершкове масло
25 г
Борошно пшеничне
20 г
Столову ложку борошна прогріти в іншій сковороді разом зі столовою ложкою олії , не допускаючи зміни забарвлення
Інгредієнти 3 - го етапу :
Сіль
½ ч.л.
У гриби покласти обсмажену муку , посолити . Якщо буде зовсім сухо ( а це залежить від грибів ) , то можна додати трохи окропу і продовжувати готувати на невеликому вогні при постійному помішуванні .
Інгредієнти 4 - го етапу :
Сметана
200 г
Через пару хвилин додаємо сметану , перемі шуємо і доводимо до кипіння . Все , соус можна подавати!
bottom of page