Вам знадобиться :
Білі гриби сушені
30 г
Печериці
600 г
Цибуля ріпчаста (100г)
1 шт.
Морква
70 г
Вершкове масло
30 г
35 г
Молоко
300 мл
Вершки 20-22 %
100 мл
Сіль
1 ч.л.
Інгредієнти 1 - го етапу :
Білі гриби сушені
30 г
Білі гриби потрібно замочити в холодній воді ( 100-150 мл ) приблизно на годину .
Інгредієнти 2 - го етапу :
Печериці
600 г
Печериці вимити й нарізати великими шматками .
Розмочені білі гриби і печериці пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері з невеликою кількістю води ( всього близько 200 мл ) .
Інгредієнти 3 - го етапу :
Цибуля ріпчаста ( 100г )
1 шт.
Морква
70 г
У каструлю з грибним пюре потрібно покласти цибулину і розрізану уздовж морква і поставити гасити на невеликому вогні під кришкою близько півгодини . Потім видалити цибулю і моркву.
Інгредієнти 4 - го етапу :
Вершкове масло
30 г
Борошно пшеничне
35 г
Молоко
300 мл
Вершки 20-22 %
100 мл
Сіль
1 ч.л.
Поки гриби гасяться , в невеликому сотейнику потрібно розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому столову ложку борошна . Потім влити туди молоко і добре розмішати , щоб не було грудок . Якщо грудки з'являться , процідіть суміш через сито і додайте її в суп . Потім в суп потрібно влити вершки , посолити , довести до кипіння і добре розмішати .