top of page

Карпаччо з печериць

Вам знадобиться :

Печериці
300 г
Лимонний сік
20 мл
Базилік свіжий зелений
50 г
Помідори червоні
200 г
Перець чилі
1 шт.
Оцет бальзамічний
5 мл
Оливкова олія
15 мл
Шніт-цибуля
5 г
Пармезан (Парміджано Реджано)
75 г

Інгредієнти 1 - го етапу :

Печериці
500 г
Лимонний сік
40 мл

Плоске блюдо скропити лимонним соком. Гриби вимити, висушити, тонко порізати на пластики. Викласти на блюдо з нахлестом і зверху знову скропити лимонним соком.

Інгредієнти 2 - го етапу :

Базилік свіжий зелений
50 г
Помідори червоні
200 г
Перець чилі
Оцет бальзамічний
1 шт.
5 мл
Вершкове масло
15 мл

Базилік, помідор, перчик (очищений від насіння) дрібно порубати. Замість чилі можна використовувати маринований зелений гострий перець. Змішати оцет з оливковою олією. Полити сумішшю рубані овочі, додати сіль і перець. Добре перемішати.

Полити соусом гриби. Залишити гриби промаринуватися 30 хвилин - годину.

Інгредієнти 3 - го етапу :

Пармезан (Парміджано Реджано)
75 г
Шніт-цибуля
5 г

Посипати стружкою пармезану. Прикрасити шніт-цибулею.

bottom of page