top of page
1/1
Вам знадобиться :
Рис Басматі
50 г
Печериці
600 г
Сіль
½ ч.л.
1 шт.
Рослинна олія
30 мл
Перець чорний мелений
½ ч.л.
Інгредієнти 1 - го етапу :
Рис Басматі
50 г
Печериці
600 г
Сіль
½ ч.л.
Відразу потрібно поставити варити рис в підсоленій воді. Можна взяти будь-який довгозерний, я вважаю за краще басматі. Печериці потрібно вимити, вийняти у них ніжки, а капелюшки розкласти на змащеному олією деку на зразок чашок.
Інгредієнти 2 - го етапу :
1 шт
Рослинна олія
30 мл
Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити в олії. Потім додати туди нарізані ніжки печериць і продовжувати смажити все разом до золотистого кольору.
Інгредієнти 3 - го етапу :
Сіль
½ ч.л.
Перець чорний мелений
½ ч.л.
Додати в сковорідку зварений рис, посолити, поперчити за смаком, перемішати.
Начинити капелюшки вийшла начинкою якомога щільніше і запекти в духовці при 190 градусах близько 20 хвилин.
bottom of page